EEN GEBOUW GEVULD MET ZORG

Een hospice waarop ook u trots kunt zijn

De Hospice De Reggestroom heeft een plek gekregen in Rijssen aan het Groenewegje, tussen de Enterstraat en Oosterhofweg. Jorissen Simonetti Architecten heeft een prachtig, eigentijds hospice ontworpen dat geschikt is voor vier cliënten en hun naasten of familie. Het ontwerp komt volledig tegemoet aan de voorwaarden voor de benodigde zorgomgeving. Het biedt een veilige en beschutte omgeving, heeft een herkenbare indeling en geeft voldoende privacy voor de bewoners, maar ook voor hun familie en naasten. Het hospice heeft een huiselijke sfeer die gebaseerd is op kleinschalig wonen, zoals veel ouderen dat kennen in hun thuissituatie.

De vier eenpersoonskamers zijn voorzien van een ruime badkamer met douche, toilet en wastafel. De kamers hebben een standaard inrichting en de benodigde voorzieningen. In overleg kunnen de cliënten persoonlijke eigendommen meenemen. Voor de bewoner is er een slaapkamer en een ruime huiskamer beschikbaar, voorzien van een pantry. Elke unit heeft zelfs een eigen beschut terras.

Voor de exploitatie van de hospice blijft de stichting aangewezen op vrijwillige giften.

Wilt u ook een bijdrage leveren aan de hospice? Informatie hierover vindt u op de
website van de Stichting Vrienden van Hospice De Reggestroom.